top of page

Merikorttelin persoonalliset toimitilat

Nykyään pääosin toimistokäytössä oleva Merikortteli on ylväs historiallinen tehdasrakennus energisellä Punavuoren alueella, Helsingin ydinkeskustan eteläpuolella. Punatiilisen yhtenäisen julkisivun taakse kätkeytyy 28 000 m2:n kortteli täynnä ainutlaatuisia työtiloja. Poikkeuksellinen huonekorkeus ja jykevä tehdasmainen rakenne luovat rakennukselle upean ilmeen, josta pääsevät nauttimaan useat rakennuksen kuudessa kerroksessa toimivat yritykset.

Merikorttelia ympäröi urbaani ja monipuolinen kaupunkimiljöö – täynnä kahviloita, baareja, ravintoloita ja pieniä kivijalkakauppoja sekä suurlähetystöjä ja historiallisia asuinrakennuksia. Rakennus sijaitsee erinomaisten julkisten liikenneyhteyksien varrella, puistojen ja rantareittien läheisyydessä. Merikorttelissa toimii eri alojen suunnittelijoita, konsulttitoimistoja sekä mainos- ja muun luovan alan yrityksiä. Useat näistä työyhteisöistä verkostoituvat ja tekevät yhteistyötä muiden Merikorttelin yritysten kanssa. Työyhteisöjä yhdistävät erilaiset yhteiset tapahtumat ja vuokralaisten yhteisöllisyyden tunne – useat ovat ylpeitä "kodistaan".

Merikorttelissa on kuusi kerrosta, joissa jokaisessa on vuokrattavana erikokoisia ja joustavia toimitiloja, jopa 4660 m2 kerrosta kohti. Jokaiseen kerrokseen on ympäröiviltä kaduilta ja sisäpihalta helppo pääsy – porraskäytäviä hisseineen on kuusi. Rakennuksessa on myös useita tavarahissejä. Lastauslaiturit, pyöräsuoja sekä vuokrattavissa olevat pysäköintipaikat sijaitsevat ahkerassa käytössä olevalla sisäpihalla sekä kellarikerroksessa. Pysäköintipaikkoja on yhteensä 180, joista valtaosa sijaitsee lämpimässä pysäköintihallissa.

Tilatarjonta Merikorttelissa on runsas - jos yrityksesi etsii persoonallista tilaratkaisua, tutustu Merikorttelin vapaisiin tiloihin , klikkaa tästä


bottom of page